Resultaten voor basiscursus

 
basiscursus
MuVo - Basiscursus - Stad Tienen.
Dit kunnen twee leerkrachten zijn die de basiscursus volgen, maar de combinatie met de vervolgcursus kan ook. Voor de basiscursus is het belangrijk dat de leerkracht zich inschrijft in een sessie voor de graad waarin hij/zij lesgeeft. Inschrijven kan door het elektronisch inschrijvingsformulier in te vullen.
Basiscursus - Oplossingsgericht coachen Ilfaro.
Basiscursus - Oplossingsgericht coachen. You are here. 04/07/2022 to 08/07/2022. 03/10/2022 to 07/10/2022. 23/01/2023 to 27/01/2023. Deze intensieve en praktische training. leert je de essentiële technieken van oplossingsgericht coachen.; stelt je in staat om deze respectvolle en effectieve manier van werken onmiddellijk toe te passen.; geeft je de kans om in alle rust rond je eigen professionele en persoonlijke uitdagingen te werken en gecoacht te worden. Op een zeer interactieve en ervaringsgerichte manier raak je vertrouwd met de houding, principes en technieken van het oplossingsgericht coachen. Je leert hoe je je cliënt laat praten over zijn wensen eerder dan problemen, zijn vooruitgang eerder dan belemmeringen en helpt hem bij het vinden van eerste stappen die effectief verschil maken. Voor iedereen die met mensen samen werkt. Deze training staat open voor leidinggevenden, coaches, docenten, leraars, loopbaanbegeleiders en HR consultants. Enige voorkennis en ervaring met coaching en begeleiding is meegenomen. Meer dan een opleiding. Tijdens deze vijfdaagse leer je niet alleen oplossingsgericht coachen.
ADR basiscursus collivervoer.
ADR basiscursus collivervoer. Gent Mariakerke ism DGT. ADR basiscursus collivervoer. Heusden Zolder Truckstop 26bis. ADR basiscursus collivervoer. Gent Mariakerke ism DGT. ADR basiscursus collivervoer. Schipperswelzijn Antwerpen ism DGT. ADR basiscursus collivervoer. ADR basiscursus collivervoer. ADR basiscursus collivervoer. ADR basiscursus collivervoer.
Basiscursus: Natuurbeheer Opwijk-Merchtem - Volzet Natuurpunt.
Of je nu je handen uit de mouwen wil steken als vrijwilliger bij het natuurbeheer in natuurgebieden, of gewoon meer wil weten over natuurbeheer, deze basiscursus geeft je er meer inzicht in. Je leert over de samenhang tussen de soorten fauna en flora, de biotopen in een natuurgebied én hoe je dit kan ondersteunen met een goed beheer in 10 lessen.
An Dessein - Basiscursus.
Schilder - stilte. Basiscursus Vedic Art maak" je slapende schilder wakker." Droom je van schilderen en komt het er niet van.ervaar je een tekort aan ruimte of durf. Wil je jezelf beter leren kennen? In de basiscursus Vedic Art leer je te vertrouwen op jouw inwendige kunstenaar.
Basiscursus eerste hulp Rode Kruis.
Basiscursus eerste hulp. Wat leer je? Deze cursus is een basisopleiding. Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen. Ook de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen komt aan bod. Als je slaagt voor het examen, krijg je een brevet.
Tula Yoga academie Basiscursus.
De klassieke filosofie welke in onze vernieuwde basiscursus wordt behandled bestaat al duizenden jaren en werd in het begin van leraar aan zijn leerlingen mondeling doorgegeven. Ruim 2000 jaar geleden is deze door yogi Patañjali op schrift gesteld in de vorm van de Yoga Sutra's.
NT2.nl Basiscursus 1.
In mijn winkelwagen. Basiscursus 1 - online. In zestien lessen van niveau 0 naar A1. Voor cursisten met ten minste een basisschoolopleiding. De voordelen van de Basiscursus 1 - Online op een rij.: Direct toegang tot Basiscursus 1 online in NT2 SCHOOL.
Basiscursus animator.
Heb je een vraag over de impact van het Coronavirus COVID-19 op je geboekte JOETZ-activiteit? Volg je basiscursus animator bij JOETZ en behaal jeattest Animator" in het Jeugdwerk" afgeleverd door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Al onze vakanties worden begeleid door animatoren.
Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09 Robin Das Kunstsmid.
Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09. Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09. Basiscursus Smeden dinsdag AV start 14/09 aantal. Ben je geboeid door het ambacht van hamer en aambeeld, maar heb je geen idee hoe er aan te beginnen? Dan is deze reeks van 5 lessen precies wat je zoekt.

Contacteer ons