Resultaten voor basiscursus

 
basiscursus
Basiscursus: Natuurbeheer Opwijk-Merchtem - Volzet Natuurpunt.
Of je nu je handen uit de mouwen wil steken als vrijwilliger bij het natuurbeheer in natuurgebieden, of gewoon meer wil weten over natuurbeheer, deze basiscursus geeft je er meer inzicht in. Je leert over de samenhang tussen de soorten fauna en flora, de biotopen in een natuurgebied én hoe je dit kan ondersteunen met een goed beheer in 10 lessen.
Basiscursus EF Taalreizen.
Beschrijving: Met deze zorgvuldig samengestelde cursus van 26 ochtend- en middaglessen per week totale lestijd 17 uur en 20 minuten per week ga jij elke zes weken een niveau omhoog. In de algemene taallessen werk je aan je grammatica en vocabulaire, terwijl je in de projectsessies je onderzoeks- en communicatievaardigheden verbetert in opdrachten die passen bij jouw interesses.
Basiscursus 'Baby' yoga en interactie met je baby'' - Alas Lier.
Creëren van veilige basis en rust in kinderdagverblijf. Home cursus Basiscursus 'Baby' yoga en interactie met je baby. Basiscursus 'Baby' yoga en interactie met je baby. Basiscursus 'Baby' yoga en interactie met je baby'' quantity. Category: cursus Tags: Baby yoga, bewegen met je baby, interactie met je baby, lichaamstaal.
Basiscursus Coaching - België - KWeC. Basiscursus Coaching - België - KWeC.
Aljosja is gespecialiseerd in effectief coachen en gepersonaliseerd leren en heeft grote affiniteit met het aanbieden van begeleiding en didactiek op maat en het aansluiten bij de specifieke ontwikkelingsvraag van de leerling. 495,00, euro ex. Reacties van cursisten. Basiscursus Coaching - 2021 te Oostkamp-Brugge. Logopedie Nimphe Boussauw door Nimphe. De cursus geeft me richting en zet me in beweging. Basiscursus Coaching - 2021 te Oostkamp-Brugge. Een zinvolle en inspirerende cursus. Basiscursus Coaching - 2021 te Oostkamp-Brugge. Logopediepraktijk Stimulans door Ruth. Boeiende cursus met nieuwe inzichten hoe je kinderen ook op persoonlijk vlak kan begeleiden en laten groeien.
Basiscursus - Hondenschool De Gabber.
Zo ja, welke? Puppycursus English puppy course Socialisatie wandeling Basiscursus Puppy en basis combipakket English Basic Course English follow up course Vervolg 1 Vervolg 2 Hierkomen Apporteersport Fun cursus Hond-hond agressiecursus Behendigheid Obedience Detectie speuren Workshop Kind Hond Privéles Interne training.
Basiscursus sociale wetgeving socioculturele sector PC 329 najaar 2021 - curriculum Sociare.
Home Basiscursus sociale wetgeving socioculturele sector PC 329 najaar 2021 - curriculum. Basiscursus sociale wetgeving socioculturele sector PC 329 najaar 2021 - curriculum. Wil je een stevige sociaaljuridische basis leggen en tegelijk ook de sectorale regels en afspraken leren kennen?
Vedic Art - Basiscursus.
Voor praktisch info klik hier. De basiscursus bedraagt €320 incl voor 5 dagen.Indien je gebruik maakt van het materiaal in het atelier betaal je hiervoor €40. Wil je graag inschrijven voor de cursus, vul de onderstaande velden in en druk op verzenden.
Basiscursus Nederlands voor volwassenen - Gemeente Overijse.
Vanaf 12 mei gaat de basiscursus Nederlands voor volwassenen van start tot en met 29 juni. Samen met de andere cursisten zet je je eerste stappen in deze taal. Basiscursus Nederlands niveau 1.1, je krijgt een attest na het behalen van dit niveau.
MuVo - Basiscursus - Stad Tienen.
Dit kunnen twee leerkrachten zijn die de basiscursus volgen, maar de combinatie met de vervolgcursus kan ook. Voor de basiscursus is het belangrijk dat de leerkracht zich inschrijft in een sessie voor de graad waarin hij/zij lesgeeft. Inschrijven kan door het elektronisch inschrijvingsformulier in te vullen.
Basiscursus Vlaamse Vereniging Autisme.
Elke cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en wordt begeleid door een duo ervaringsdeskundigen. Een basiscursus op locatie is onder voorbehoud en kan enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn in verband met het coronavirus.

Contacteer ons