Resultaten voor wilrijk

 
wilrijk
dakwerker
Ga voor meer informatie over het beheren en/of verwijderen van cookies naar de pagina die relevant is voor uw browser.: Raadpleeg voor andere browsers de documentatie van de browseroperator. Deze cookie policy heeft uitsluitend betrekking op deze website. Meest recente update: 25 april 2018. Dakwerken David en zoon.
Studentenjob Horeca Sint-Truiden student job Student.be.
Zomercafé Leopold is een gezellige bar, gelegen in het centrum van Sint-Truiden en omgeven door een oase van groen. Wij beschikken over twee prachtige zomerterrassen en een mooi clubhuis. Van april tot en met oktober wordt op onze tennispleinen actief getennist. Daarnaast organiseren wij in de zomer tal van leuke evenementen, waardoor er steeds iets te beleven valt bij ons. In de winterperiode, november tot en met maart, zijn wij open op donderdag, vrijdag en zaterdag voor een lekker drankje en een leuke babbel. Als jong ondernemend team zijn wij steeds op zoek naar medewerkers voor de zaal, bar, keuken en allround. Enige ervaring is een plus, maar het schrikt ons niet af om jou nieuwe skills te leren. Wat zoeken we? Gastvrije instelling en enthousiast. Je bent verzorgd en representatief. Je bent flexibel en kan nog steeds je werk doen tijdens stressmomenten. Kwaliteit en de beste service aanbieden is belangrijk voor jou. Je bent professioneel en hebt een zekere maturiteit. Horeca ervaring is een pluspunt. Studenten vanaf 16 jaar. Een fijne studentenjob in een leuke werkomgeving, met een jong, dynamisch team.
Wilrijk - VNZ.
Maak je kantoorafspraak. Home Kantoren Wilrijk. Adres: Jules Moretuslei 215, 2610 Wilrijk. Kantoren en postbussen. VNZ - Hoogstratenplein 1 - 2800 Mechelen - 015 28 90 90. Concept webstek Impact Communications Webstek en online marketing door The Online Nut Company.
Hubo Wilrijk Voor elke doe-het-zelver Hubo.
Creëer je eigen, unieke kleur dankzij onze verfmengmachines. Je kan je houten platen ter plaatse laten zagen in het formaat dat je wenst. Je kan gebruik maken van een gratis camionette. Koop in deze winkel je gasflessen, zowel butaan als propaan.
Supermarkten in Wilrijk.
ALDI, altijd slim. Supermarkten in Wilrijk. Vers afgebakken brood. Deze winkel verkoopt vers vlees. Maandag-Vrijdag 08:30: - 19:00.: Zaterdag 08:30: - 19:00.: Download de ALDI-app. Je kan de Android-versie van onze gratis app downloaden in de Google Play Store en de iOS-versie in de Apple App Store.
Wilrijk - kantoor Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.
Maak een afspraak. Wilrijk - kantoor. Wilrijk - kantoor. Jules Moretuslei 379. 13:30-16:30: Op afspraak.: POINT 4.3987671 51.1729822. T 053 76 99 99. F 053 77 09 02. do 2 juni 2022. Workshop Gamen do 30 juni 2022. Attesten voor tussenkomsten.
Di Wilrijk Heistraat 2, 2610 WILRIJK.
Heistraat 2 2610 WILRIJK België. Welkom te Di Wilrijk! Di Wilrijk is meer dan een gewoon verkooppunt. Deze echte beauty shop stelt je de nieuwe trends voor in parfum, verzorging en make-up en nodigt je uit om deze te komen uitproberen in een fantastische en rustige omgeving.
Wilrijk colruyt Colruyt. Group. Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_blk_100317.
Populaire winkelmomenten in WILRIJK COLRUYT. Inschatting op basis van de bezoeken van de voorbije weken, geen live-weergave van de effectieve winkeldrukte of een eventuele wachtrij buiten. Dankzij onze handige Xtra-meter zie je in één klik hoeveel Xtra je het afgelopen jaar bij Colruyt opbracht.
Belfius-kantoor Wilrijk-Centrum - Wilrijk Antw 2610 - Belfius.
2610 Wilrijk Antw. Tel: 32 03 7400030. Fax: 32 03 7400039. Maak een afspraak Langskomen voor een korte vraag Een afspraak maken Langskomen voor een korte vraag Een vraag stellen Wat is het verschil tussen een korte vraag en een afspraak?
Zomerkermis strijkt neer op de Bist in Wilrijk Wilrijk hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen.
Kies uw gemeente. Illustratiebeeld Marc Baert. Zomerkermis strijkt neer op de Bist in Wilrijk. Wilrijk Van 30 juli tot 10 augustus 2021 staat de jaarlijkse zomerkermis op de Bist in Wilrijk. Het districtsbestuur roept bezoekers op om de geldende coronamaatregelen te respecteren.
Wilrijk - Wikipedia.
Geschiedschrijvers baseren zich hiervoor op de naam Wilrijk die zou zijn afgeleid van Villariacum een secundaire bewoning van een Romeinse villa in Kontich Ondubbelzinnige bewijzen dat de Gallo-Romeinen Wilrijk hebben bewoond, zijn er echter niet. Frankische tijd bewerken brontekst bewerken.
Zeeman Wilrijk: De Kern, 2610.
09:00: - 18:00.: Zeeman Antwerpen - Wilrijk. Kom langs bij onze Zeeman winkel Antwerpen - Wilrijk voor ons ruime assortiment kleding, huishoudtextiel en breigaren. Verantwoord gemaakt, van goede kwaliteit en steeds meer van duurzame materialen. En zoals altijd voor de laagst mogelijke prijs.

Contacteer ons