Resultaten voor fotografie cursus friesland

 
fotografie cursus friesland
Natuurlijke Foto Workshop Fotografie Friesland - Natuurlijk Noorden.
Natuurlijke Foto Workshop Fotografie Friesland. Individuele fotografie workshop omgeving Eernewoude, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Voor iedereendie graag betere en mooiere fotos wil gaan leren maken met zijn of haar camera. De workshops vinden plaats onder de vakbekwame leiding van professioneel fotograafArnold Voordewind. Hij isgeboren in Leek de liefde voor de natuur is hem van huis uit mee gegeven en is naast fotograaf ook de oprichter van Natuurlijkefoto.nl. Inmiddels een bedrijf welke de prachtige beelden van de natuur graag deelt! Diverse mogelijkheden: Eernewoude, Drachten, Heerenveen. Leeuwarden en Sneek. De workshop duurt circa 3,5, uur en kan s ochtends of s middags gevolgd worden. Tussendoor is er ruimte voor een koffie en thee pauze. 9821 PS Oldekerk. Of bezoek ons op facebook. Victorian Christmas Fayre Drenthe 2022.
fotografie cursus friesland
Foto 3-daagse in Drenthe: Natuurfotografie Workshops Nature Talks.
In oktober het gezellige en leerzame fotografieweekend in Drenthe gehad. Een aanrader voor iedereen die op een leuke manier met fotografie bezig wil zijn en wil leren van de enthousiaste fotografen die mee gaan. Een goed verzorgd weekend waar veel mag en kan en dat je zelf zo intensief kan maken als je wilt.
keyboost.nl
Fotograaf - professionele fotografen in uw regio - fotostudio.
Fotografie cursus Boukje Canaan. Fotografiecursus in Boxtel, Den Bosch en Eindhoven. In één dag je camera leren kennen op verschillende fronten. Fotografie Carool van der Hagen. Reinier Castelijnstraat 24hs, 1111 AX Diemen. Freelance professionele fotograaf voor portretten, bruidsreportages en produktfotografie. Fotograaf in Amsterdam, Ede, Wageningen, Utrecht. Gevestigd te: Wagenaarlaan 24, 6711 GB, EDE Gld. Reeds 20 jaar actief in fotografie, fotocursus en workshops. Fotostudio Foto Heleen. Tetrodestraat 58, 5623 EP Eindhoven. Fotograaf voor spontane kinderfoto's, gezellige gezinsfoto's, ontroerende bruidsreportages, zwangerschapsreportages, professionele glamourshoots. Fotograaf gespecialiseerd in trouwen kinderen. Ook veel ervaring in bedrijfsfotografie en portretfotografie. Omgeving: Groningen, Leeuwarden, Grijpskerk, Zuidhorn, Kollum. Ronald Bonestroo Fotografie. Specialismen: Bruiloft, portretfotografie, bedrijfsreportage, reclamefotografie, reportage op locatie. Fotograaf voor bedrijven: creatief in de studio en op locatie. Voor particilieren: trouwreportages, glamourshoots en workshops fotografie. Taludweg 39, 1215 AB Hilversum. Specialismen: portretten, huwelijksreportages en bedrijfsreportages. Portretfotografie in eigen studio. Peter de Jong fotograaf Nijmegen. Specialismen: portret, model fotografie. J.P.Grootstraat 26, 1443 LW Purmerend. Specialismen: Baby en zwangerschap, gezinnen, huisdieren, kinderen, macro, portretten. Boeierstraat 10e, 8102 HS Raalte. Specialisme: Portretfotografie, bruidsfotografie, bedrijfsfotografie. Fototune: Trouwfotograaf Friesland.
links over fotografie.
Online Fotografie Cursus. Online Fotografie Cursus. 2007-2009: Fotografie diversen boeken. Diversen en overige - Fotografie. Bruidsfotograaf Friesland, Groningen en Drenthe. Elena Jongman Fotografie. Kim Kroeze fotografie. Uw fotograaf in Drenthe, Friesland en Groningen. Vereniging van Natuurfotografen Drenthe. Workshop cursus Fotografie Drenthe.
Workshops fotografie, film, video en beeldbewerking in Friesland - Uitzinnig.nl.
Beauty Creatief Culinair Foto Film Health Mind Kinderen Muziek Dans Sportief Actief Theater. Home Workshops in Nederland Friesland Workshops fotografie, film, video en beeldbewerking. Workshop fotografie, film, video en beeldbewerking. Workshops fotografie, film, video en beeldbewerking in de buurt van Friesland.
Fotografie - AriebruinsmA.
Cursus op maat. it gesicht fan Fryslân 2021. it gesicht fan Fryslân 2021. club van 111. 10 x 10 2017. RED 2017 -2018. De Automobilist 2015. Puur Puber 2016. Deep Portrait 2015. Portretten in zwart en wit 2013. Music in Mind 2012. boven de bank. boven de bank. Naast de productfotografie diensten op www.360-spin.nl fotografeer ik ook graag mensen en dieren. Je kunt mij benaderen voor onder andere portretfotografie van kinderen, volwassenen, maar ook huisdieren of jij samen met je huisdier. Dit kan op locatie of in mijn studio. Ook kun je mij inschakelen voor fotografie van events of groepsportretten. Tevens verzorg ik graag je trouwreportage of de reportage van andere belangrijke gebeurtenissen in je leven. Voorbeelden vind je op mijn portfolio of op de paginas onder het menu fotografie. Mijn werkgebied is in Zuidwest Friesland, met name Joure, Lemmer en Sint Nicolaasga zijn de belangrijkste plaatsen.
Prive les - Fotografie fotograaf cursus prive les Leeuwarden friesland.
Of ben je al bekend met je camera, maar wil je leren handmatig instellen door middel van diafragma en sluitertijd? Deze lessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. De les word in overleg per uur in gepland. De kosten voor deze cursus bedraagt €39,00, per uur p.p.
Digifotocursus - Van €9,75, - Friesland Groupon. Groupon Logo.
Deze cursus gaat in op alle aspecten van de fotografie. BASIS l BASIS ll GEVORDERDEN. Bestaat uit 26 lessen ong. Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden vanaf het moment van aankoop in. Daarna heb je minimaal 12 maanden en maximaal drie keer de gekozen cursusduur de tijd om de cursus te voltooien. Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Reserveren: registreer je online via het contactformulier op www.groupon.dfcursus.nl, o.v.v van Groupon, je groupon-codes en cursusnaam.
Workshop -.
Wanneerwordt de basiscursus fotografie gegeven? De volgende cursus is nog niet ingepland. Je kunt je alvast opgeven, zonder verplichting. Ga daarvoor naar de contactpagina of stuur een e-mail naar info@wrfoto.nl en geef aan dat je interesse hebt in de basiscursus fotografie en met hoeveel personen je wilt deelnemen. Bij een fotowandeling gaan we met een groep enthousiaste fotografen wandelen en fotos maken op een mooie locatie. Tijdens deze wandelinggaan we op zoek naar situaties en onderwerpen die ons opvallen en gaan fotograferen. Gedurende deze fotowandeling zal ik je leren welke camera instellingen zoals sluitertijd en diafragma je kunt gebruiken en waar je op kan letten met betrekking tot compositie en standpunt. Daarnaast zal ik proberen waar nodig en gewenst tips en adviezen. Dit is een leuke manier om meer inzicht te krijgen in fotograferen en je hobby te kunnen delen met andere deelnemers! Suggesties voor onderwerp en/of locatie zijn welkom en voor zover mogelijk zullen we daar rekening mee houden. De fotowandeling zal in de regio zuid-west Friesland worden georganiseerd.
Fotografie - Cursussen Trainingen ROC.nl.
Er zijn 0 cursussen gevonden gerelateerd aan Fotografie in de regio Friesland. Fotografie is het vastleggen van afbeeldingen door middel van licht en andere straling op stralingsgevoelig materiaal. Als fotograaf heb je als doel om een voorwerp of verschijnsel op het juiste moment vast te leggen door middel van het gebruik van een fototoestel. Een fotograaf maakt fotos van allerhande voorwerpen en verschijnselen. Als fotograaf kun je jezelf specialiseren op diverse vakgebieden zoals portretfotografie, natuurfotografie, kunstfotografie of een ander vakgebied. Deelnemers aan de cursus Fotografie zullen kennismaken met de verschillende principes binnen het werkvlak van een fotograaf.

Contacteer ons