Resultaten voor cursus fotografie doetinchem

 
cursus fotografie doetinchem
Home.
Van kiekje naar plaatje - Workshop. Privéles fotografie en/of fotobewerking. Workshop of cursus op maat. Inschrijven voor de nieuwsbrief. Achterhoekfotografie - Afke van den Hazel. Van 1 foto tot reportage. Groep op locatie. Fotocursus en privéles. Alle niveaus en camera's.'
cursus fotografie doetinchem
Fotografiecursus - fotocursus overzicht voor iedereen! - 1PT.
Bij fotobolwerk kunnen jong en oud, beginners en gevorderden terecht, voor fotocursussen en workshops. Fotocursus Snapshot Nijmegen Doetinchem - Leer beter fotograferen in 7 lessen, met 2 praktijklessen ook bij Burgers Zoo, ga van de Auto-stand naar M-stand. Fotostudio Van Tongeren. Fotoroto produceert al meer dan 40 jaar veel moois op het gebied van commerciële fotografie. De wensen van onze opdrachtgevers zijn daarbij onze inspiratie. Welkom bij freelance fotograaf Rob Winkels voor fotocursussen en workshops voor de digitale spiegelreflexcamera, trouwreportage, groot formaat afdrukken, posters, fotolijsten in de Achterhoek, Twente en regio Zutphen, Deventer, Zwolle, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Zevenaar, Meppel, Heino. Je zoekt een bedrijfsfotograaf. Eentje die zich verdiept in je bedrijf en in de markt. Die foto's' maakt waarmee je je doel bereikt. Wie wil er nou niet 2 bruidsfotografen op de mooiste dag van jullie leven? Twee fotografen zien meer dan 1 en heeft vele voordelen. Meer standpunten en meer mooie foto's! Fotocursus Basis in Haren Groningen Assen Drachten Hoogeveen Emmen en Roden. In deze fotografie cursus voor beginners van 6 lessen behandelen we de basistechnieken van fotografie en je camera.
shakes aanbieding
Cursus Fotografie - WWW.GERRITSMITS.NL.
TT Assen 2016. Gelderlander Kunstprijs 2016. Elfia Haarzuilens 2016. Foto's' op diverse locaties. Plaatsen aan het water. Weerribben - Wieden. Elfia Arcen 2015. Elfia Arcen 2014 Opnames zondag. Elfia Arcen 2014. Elfia Haarzuilens 2014. Elfia Arcen 2013. Kasteel Laag Keppel. Luchtmacht Open Dag 2013. Terug in de tijd. Val Thorens 2014. La Blanche by Night. Francorchamps F1 2018. Rugby Wild Rover. Basiscursus Fotografie 't' Brewinc Doetinchem. In samenwerking met Bibliotheek West-Achterhoek ben ik in november 2015 begonnen met een Basiscursus Fotografie. Samen met collega Joop Bolhuis hebben we tijdens de cursus in november 2015, januari en maart 2016 al een 35-tal cursisten de mogelijkheden van het fotograferen laten zien en ze vertrouwd gemaakt met hun fotocamera.
fotoworkshop doetinchem - Edwin van de Graaf Doetinchem.
Op mijn website voor fotocursussens taat informatie over de workshops en cursussen die ik geef. Hieronder de ietwat verouderde presentatie behorend bij de workshop 'beter' fotograferen met eigen camera. Fotografie Doetinchem: Presentatie bij basisworkshop fotografie. from Edwin Van de Graaf.
Basiscursus fotografie woensdag 27 maart 2019 Bibliotheek Westachterhoek.
De Basiscursus Fotografie wordt in Doetinchem gegeven op de woensdagavonden 27 maart, 3 en 10 en 17 april 2019. Locatie: 't' Brewinc, Bibliotheek Doetinchem, IJsselkade 13. De lessen starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. De kosten van deelname zijn voor leden bibliotheek West-Achterhoek € 85, - en voor niet leden € 95,-, Bij minimale deelname van 8 personen gaat de cursus door.
Workshop fotograferen met je smartphone. Incl. uitleg over Snapseed.
Wij verzorgen de workshop Fotografie met smartphone in elke plaats in Nederland, bijvoorbeeld in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht en Zwolle.
Nieuws - Prisma Donna Fotografie Fotograaf in Doetinchem.
Sinds 1 maart huur ik een ruimte bij Vluchtelingenwerk Oost Nederland op de Kapoeniestraat 41 in Doetinchem. En inmiddels ben ik helemaal klaar voor. 24 augustus 2019. Samen met Marjan van de fotoclub ga ik aan de slag als assistent fotograaf van Sonja van Driel. Niet naast de deur, want Sonja. 27 juli 2019. De cirkel is rond. Voor mij heeft Villa Ruimzicht vorig jaar een speciale betekenis gekregen. Na afloop van de crematie van onze jongste zoon Merijn op 5 september. 18 mei 2019. 2 juni - 14 juli 2019 Zondag 2 juni 2019 zal in het Katholisches Bildungszentrum om 10:00: uur de fotoexpositie 'In' die Tiefe schauen. 11 mei 2019. Opleiding tot fotograaf. In september start ik met de 1-jarige opleiding aan de School voor Fotografie in Utrecht.
Canon Fotografie Cursus - Vinden.
Onze basiscursus fotografie locaties Locaties basiscursus fotografie voor Canon cameras: We geven onze fotografiecursus op meer dan 18 locaties in Nederland en België. Bekijk alle locaties of meld je direct aan voor één van de onderstaande basiscursussen die we binnenkort organiseren: Het is ook mogelijk de online fotografie cursus te volgen.
Fotografie Workshops en Fotocursus Doetinchem door edwinvandegraaf Fotograaf Doetinchem Edwin van de Graaf legt uit.
Fotografie curus en fotoworkshop Doetinchem. Door onze verhuizing naar Doetinchem werden er even geen fotocursussen gegeven door Edwin van de Graaf Fotografie, maar de studio is ingericht en de plannen voor een cursus of fotoworkshop liggen weer klaar. Neem contact op voor de mogelijkheden. Willen jullie zakelijk een op maat gemaakte middag dag of alsjullie met een groepje van 3 a 4 mensen zijn dan is prive-les eventueel mogelijk, neem hiervoor contact op via het contactformulier. Studiogegevens: C Missetstraat 6 voormalige brandweerkazerne. Via deze website kunt u informatie vinden over de fotografiecursussen die door ons gegeven worden in de stad Groningen.
Fotocursus Achterhoek Basiscursus en privécursussen fotografie.
Ton heeft onmiskenbaar een stempel op mijn fotografie gedrukt. Bijvoorbeeld het belang van verbindende lijnen in een foto, markers die je door de foto leiden en ritme en herhaling. Ria van Broekhuijsen. Onze fotorelatie gaat misschien wel twintig jaar terug. Het heeft voor mij de basis gelegd om buiten de gebaande paden te gaan kijken en fotograferen. Dankzij jou voel ik mij een eigenwijze amateur fotograaf. Inschrijven of vragen. Vul onderstaand formulier in als je direct wilt inschrijven of meer informatie wilt. Ik zal dan zo snel mogelijk antwoorden. Je naam verplicht. Je e-mail verplicht. Fotocursus Achterhoek Kramersweide 12. 7061 BD Terborg. Privacy en disclaimer. 2023 Fotocursus Achterhoek. Created for free using WordPress and Colibri.

Contacteer ons