Resultaten voor feestzaal

 
feestzaal
themafeesten
De kwaliteit moet zeker niet meer onderdoen voor normale kleinbeeldfotografie. Digitale foto's' worden ingeladen in een computer, eventueel bijgewerkt en daarna op USB of DVD gezet zodat U er een blijvende en niet aan licht en stof onderhevige herinnering aan overhoudt. Ook maken wij zonder problemen een huwelijksalbum voor u indien u dat wenst. Bij een fotoreportage krijgt u alle foto's' in de hoogste resolutie mee naar huis. Geen copyrights en problemen met hoge kosten voor het bijmaken van foto's, u laat het gewoon zelf doen als u dat wil!
Feestzaal Hof te Rhode.
De statige Feestzaal is perfect geschikt voor een groot aantal gasten. Een ruimtelijke maar sfeervolle zaal die wat weg heeft van een grote huiskamer. Wist u dat interieurarchitect Vittorio Simoni mee aan de tekentafel stond? Banket met dansvloer en bediening aan tafel: 228 personen.
Home Feestzaal Flandria Steenhuffel.
Elke gelegenheid is goed om in Feestzaal Flandria een rijkelijke receptie te organiseren. Feest in de zomermaanden? Zet een gezellige barbecue van Feestzaal Flandria op het menu. Maak een op-en-top professionele indruk in Feestzaal Flandria met een seminarie voor uw bedrijf.
Bloemen - Feestzalen Helianthus - Feestzaal.
Feestzaal Helianthus - vrije keuze van traiteur - Hartelijke ontvangst. Feestzaal Helianthus is gelegen op een rustige landelijke locatie met een aangename huiselijke sfeer met voldoende parkeergelegenheid. Juist beneden aan de afrit Haasdonk van de E17 en is dus heel vlot bereikbaar.
Unieke feestzaal Antwerpen San Marco Village.
Neem gerust contact met ons op en bespreek uw wensen in onze feestzaal. Vier uw feest in een unieke feestzaal in de omgeving van Antwerpen. Iedere feestzaal van San Marco Village in de omgeving van Antwerpen is uniek en kan worden aangekleed volgens uw wensen.
Feestzaal OLD Den Perenboom.
Feestzaal' '' T Schuur. Achterlee 3B 2460 Lichtaart. 0495 80 48 81. Onze zaal is vlak naast de bistro gelegen, hier kunnen we tot 99 personen ontvangen, samen met het prive buitenterras is deze perfect voor uw feest. Je kan bij ons terecht voor allerlei feesten van een trouwfeest tot een werkvergadering.
Hof Ter Imde Feestzaal.
BEZOEK ONZE APARTE FEESTZAAL. Wil u graag een familiefeest, communiefeest, huwelijksverjaardag, receptie, seminarie. of een ander evenement organiseren., dan nodigen wij u vrijblijvend uit om een bezoek te brengen aan onze aparte feestzaal. Voor uw feest of evenement van 25 tot 85 personen.
Feestzaal / catering.
FEESTZAAL / CATERING. Puur beschikt over een feestzaal voor huwelijksfeesten, familiefeesten en bedrijfsbijeenkomsten. Vanaf 20 personen tot 220 personen. Al onze zalen zijn voorzien van airco, sonos, projectieapparatuur. Ga voor de culinaire ervaring van onze bistro of bepaal volledig zelf het menu en dagindeling.
Feestzaal huwelijk Vind hier mijn lijst van top feestzalen voor je huwelijk. question. glass. envelope-o. close. camera-retro. phone. apartment. magic-wand. sun. map-marker. earth. DR_social_in. DR_social_ig. DR_social_fb. DR_label. DR_hamburger-kleurloos
Maar toen ik in Antwerpen woonde kwam ik er ook al supergraag. De zaal heeft karakter! Hier was ik huwelijksfotograaf in Leuven in Feestzaal de Hoorn! Over de feestzaal.: De hoorn in Leuven is eigenlijk de oude Stella brouwerij die omgetoverd is tot feestzaal voor je huwelijk. Daardoor heeft ze enorm veel karakter en geschiedenis en is het niet de typische klassieke zaal. Boven heb je een gigantische ruimte om een glaasje te drinken tussen de kookvaten of hoe noem je die langwerpige dingen waar ze bier in brouwen, een verdieping lager kan je dineren tussen dezelfde vaten.
Feestzaal Jachthoorn.
assortiment mini-patisserie, chocoladegebak, assortiment van vruchtengebakjes, chocomousse., Bij elke formule van Babyborrel voorzien wij hoge staantafels met tafelrokken, evenals enkele gewone tafels en stoelen naargelang uw wensen. De tafels worden standaard ingedekt met bruin linnen en taupe-kleurige tafellopers, kaarsjes, etc. Indien u kiest voor kinderanimatie kunnen wij dit voor u voorzien springkasteel, clown, ballonanimatie, etc, dit is echter niet in de prijs inbegrepen en zal apart in rekening worden gebracht. Indien u de zaal wenst te versieren kan dit in samenspraak met ons op een vooraf bepaald tijdstip.
Feestzaal Gent, feestzaal met tuin, feestzaal Wetteren, Melle, Gent.
Feestzaal in een oude fabrieksite bij Gent op een unieke locatie aan de Schelde. De oude fabriek site aan de Schelde - Wetteren - Melle, bij Gent, leent zich uitermate voor een trouwfeest, viering, receptie, dansfeest, conferentie, event, bedrijfsfeest, feestzaal, of feest locatie. De afwisseling van tuinen, zaal, catacombe, zwemvijver, kampvuur, vuurkorven, square, Scheldepad, fabrieksingang en Schelde is hier uiterst geschikt voor. De feestsite is uniek gelegen, in een prachtige bocht aan de Schelde, met uitzicht over beschermd Schelde valleigebied. Waterfront is centraal gelegen, vlak bij Gent, Melle, is zeer goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeer mogelijkheid. Aan de feestsite is een treinstationnetje verbonden, treinhalte Kwatrecht, op 3min van Gent en Aalst. De fabrieksite omvat: een ruime hoge feestzaal, de oude catacombe, een expo galerie ruimte, 2 tuinen met uitzicht over de Scheldevallei, waterbekken met bronwater uit aquaducten, een Scheldeweg, de fabriekingang en square. Per datum is er enkel één feest gaande, zodat de feestsite enkel u toekomt. press to zoom. press to zoom.

Contacteer ons