Resultaten voor feestzaal

 
feestzaal
Aankleding van feesten en events.
Prijzen gaan van € 290 voor een simpel model tot € 655 voor de luxe-albums met plexy covers en high-grade fotopapier. Wat we aanbieden.: Huwelijksreportages dag en/of avond. Eventfotografie events, concerten, seminaries., Dankkaartjes dezelfde avond nog klaar indien gewenst. Projectie van de beste fotos tijdens uw feest HD-projector wordt door ons voorzien.
Feestzaal De Kat - Traiteur Steven.
Feestzaal De Kat - Traiteur Steven. Feestzaal De Kat Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Wij bieden u een service van A. - aperitief afwas tot Z.
Hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst heeft een feestzaal met terras.
Feesten op maat organiseren van A tot Z. Hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst organiseert events en feesten op maat voor particulieren en bedrijven. Onze sfeervolle feestzalen en bijhorend ruim en zonnig terras zijn uitermate geschikt voor iedere gelegenheid. Ondanks onze centrale ligging in hartje Aalst, is het daardoor mogelijk om zelfs grote feesten in de buitenlucht te laten plaatsvinden.
Feestzaal De Jacht Heverlee Feestzaal.
info@dejachtheverlee.be 32 16 43 87 55 Naamsesteenweg 581 3001 Heverlee WhatsApp. Webshop Afhaal Feestzaal Foto album Reviews Over ons Contact Privacy Algemene voorwaarden Sitemap. Bel ons Stuur een bericht. Veilig Feesten Agenda Webshop Afhaal Feestzaal Huur springkasteel Foto album Reviews Over ons Contact.
Catering Feestzaal De Snip België.
Feestzalen De Snip geeft pas zijn troeven vrij als je het domein ingereden bent. De ingang van de zaal ligt achteraan, met zicht op de tuin en. de achterliggende velden. De mooie glaspartijen laten het licht gul naar binnen vallen.
Gemeentelijke Feestzaal Brussegem - Gemeente Merchtem.
Gemeentelijke Feestzaal Brussegem. De Gemeentelijke Feestzaal Brussegem is een nieuwe, moderne zaal met een capaciteit van 400 personen, gelegen te Drinkeling 10 in Brussegem. De feestzaal is geschikt voor grote evenementen zoals eetfestijnen, beurzen, toneelvoorstellingen of andere grote activiteiten. Fuiven of bals zijn niet toegelaten.De feestzaal wordt enkel verhuurd aan verenigingen.
Feestzalen Hoeve Gervan Standing Foods Linkhout.
Uw feest bij Hoeve Gervan. Onze feestzaal Hoeve Gervan, met een fantastisch hoevekarakter, ligt tegenover het prachtige Schulensmeer in Lummen. Een unieke locatie voor elke gelegenheid! De feestzaal omvat twee mooie zalen capaciteit voor 180 personen met een bijhorende ruimte voor onze buffetten en bereidingen ter plaatse à la minute.
Feestzaal Ensor - Luc Van Den Rijse Feestzaal Afhaal Erpe-Mere.
Dankzij de duidelijke prijzen komt u nadien niet voor verrassingen te staan! Meer info hierover in onze prijslijst. Luc Van Den Rijse. Reeds 25 jaar staat Luc Van den Rijse achter het fornuis en samen met zijn vrouw Sudarat Viannok legt hij de nadruk op een jonge, frisse en levendige keuken die dagverse en seizoensgroenten helemaal tot hun recht laten komen. Alle gerechten worden met de grootste aandacht klaargemaakt en vallen op door hun versheid en verfijning. Onze keuken is vooral Frans-Belgisch en indien het zich toelaat met een Thaise toets. Met onze rijke ervaring zullen wij alles in het werk stellen om u een aangenaam feest te bezorgen. Uit de galerij. Uit de galerij. Voor ieder zijn wens. Feestzaal Ensor leent zich uitstekend voor allerlei grote en kleine feesten. Het moderne interieur weerspiegelt helemaal de passie en schept een trendy en frisse sfeer. Ons zaalteam zorgt steeds voor een vriendelijke, correcte en vlotte bediening. Op het verzorgde terras kan u plaatsnemen om zonnig te aperitieven of rustig te genieten van onze sfeervolle tuin.
Feestzaal 't' Festijn - Feestzaal 't' Festijn.
Ga naar inhoud. 0474/99 82 81 info@feestzaalfestijn.be. Home Kristof Verduyckt 2022-07-29T14:17:4002:00.: Feesten en dineren in Beerzel. Feestzaal t Festijn. Feestzaal t Festijn. H eerlijke gerechten met lokale touch. Grote tuin en ruime parking. Troeven van t Festijn. Prachtige feestzaal in Beerzel.
Feestzaal catering.
Ga voor de culinaire ervaring van onze bistro of bepaal volledig zelf het menu en dagindeling. Een trouwfeest, communie of jubileum bij u thuis? Nodig Puur uit als cateraar en geniet de hele dag onbekommerd van lekker eten in het gezelschap van vrienden en familie.
Feestzaal Fort 2 - Gemeente Wommelgem.
In de feestzaal kan maximaal een publiek van 200 zittend of 300 staand personen ontvangen worden. De organisatie is verantwoordelijk voor de veiligheid op de avond zelf en ziet er op toe dat het maximum aantal aanwezigen niet overschreden wordt.

Contacteer ons