Resultaten voor oost

 
oost
Afdeling Hasselt-oost Wit-Gele Kruis.
Leidinggevende en stafmedewerker. Hoeveel kost thuisverpleging? Wanneer kan je bij ons terecht? Kosten en tegemoetkomingen. Waar kunnen we je verzorgen? Wat leg je klaar? Wat als je zorg wijzigt? Wit-Gele Kruis van Vlaanderen vzw. Frontispiesstraat 8 bus 1.2. 2022 Wit-Gele Kruis.
Rode Kruis - Oost-Vlaanderen.
Kijk hier hoe je kan helpen of aanmeldingen via oekraine@rodekruis.be. Ben je op zoek naar informatie over of heb je vragen over een afspraak Bloed of Plasma geven in Oost-Vlaanderen. Contacteer dan het donorcentrum Gent Sint-Pietersnieuwstraat 107 op het nummer 09 244 56 56.
Woonzorgcentra rusthuizen in Oost-Vlaanderen Woonzorgweb.
Woonzorgcentra rusthuizen in Oost-Vlaanderen. Alle woonzorgcentra, rusthuizen, rust- en verzorgingstehuizen, rustoorden en bejaardentehuizen. in de provincie Oost-Vlaanderen vind je in de lijst hieronder. Klik hieronder op de naam van het woonzorgcentrum van jouw keuze voor meer informatie. of zoek een woonzorgcentrum op postcode of gemeente.
Plantenwerkgroep Oost-Brabant Natuurpunt.
Elke woensdagnamiddag gaan we op pad in een natuur gebied in de nabije of verdere omgeving van Diest, Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Aarschot, Tienen, Zoutleeuw Ook de kalkstreek, Hoge venen, de Vlaamse Ardennen en de Kust worden wel eens door ons bezocht. Startuur is gewoonlijk 14u.
Moev - Contact MOEV Oost-Vlaanderen.
Inschrijven doe je hier. Materialen kan je hier huren, kopen, ontlenen en ook downloaden. Contact MOEV Oost-Vlaanderen. MOEV Oost-Vlaanderen: onze medewerkers. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Basis-, Secundair en Buitengewoon Onderwijs I NGS.
GR tochten Oost-Vlaanderen Grote Routepaden.
Wie is wie. GR tochten Oost-Vlaanderen. GR tochten Oost-Vlaanderen. GR Oost-Vlaanderen organiseert maandelijks dagtochten over de mooiste GR-paden in de nabije omgeving. Je hebt hierbij de keuze uit de Treinwandelingen of de Vrij e dagwandelingen. Aanvullend worden er ook weekends en meerdaagse trektochten georganiseerd.
Olga Van Oost FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
In 2016 schreef ze 'Museum' van het Gevoel waarin ze samen met collegas Roel Daenen en Hildegarde Van Genechten op zoek ging naar nieuwe vormen van museumbeleving, en een definitie voor het 'museum' van de toekomst gaf. Olga Van Oost studeerde Kunstwetenschappen Archeologie en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel.
TOFAM Oost-Vlaanderen Tewerkstellings en opleidingsfonds arbeiders metaal.
TOFAM Oost-Vlaanderen heeft, als paritair fonds van de metaal en technologische industrie, de opdracht om tewerkstelling en opleiding van de Oost-Vlaamse metaalarbeiders PC 111 te bevorderen door het nemen van specifieke initiatieven en door het ondersteunen van aanwervings en/of opleidingsinitiatieven.
lokaal dienstencentrum Perron-Oost Gemeente Houthalen-Helchteren.
Het dienstencentrum is een sfeervolle ontmoetingsplaats waar alle inwoners van Houthalen-Helchteren terecht kunnen voor een gezellige babbel en een drankje, of gewoon om rustig de krant te lezen. Deelnemen aan een van de vele activiteiten staat garant voor ontspanning en plezier, vorming, beweging en informatie.
CAW Oost-Brabant vzw CAW. select.
Regionale informatie op jouw maat. Er zijn 11 verschillende CAWs verspreid over Vlaanderen. Per regio kan de praktische invulling van onze dienstverlening iets verschillen. Als jij je locatie instelt, kunnen we je meteen de juiste informatie bieden op jouw maat.

Contacteer ons